joi, 27 septembrie 2012

Castiga comision la fiecare 6 zile cu GlobalOne

 GlobalOne,este o afacere de tip profit share, firma va avea niste site-uri care vor genera profit. Din acest profit 50% va fi impartit intre membrii sai
Dar atentie- GlobalOne va revolutiona piata internationala, va schimba radical modul de operare al afacerilor si va da peste cap multe dintre industriile actuale
Cu GlobalOne sunteti o parte a unei schimbari a  paradigmei, a modeluli de afaceri online
 http://www. ultimatepowerprofits.com/ divin7

Iata prezentarea de ansamblu a afacerii(filmul companiei, tradus):
"Acest mesaj este pentru voi, cei care stiti sa folositi informatiile in avantajul vostru si va place sa fiti informati din timp.
 
Acest mesaj este pentru aceia dintre voi care stiti ca JOB este acronimul de la Just Over Broke, adica doar putin desupra dezastrului, si este pentru aceia dintre voi care vreti mai mult.

Fiti foarte atenti in continuare.

In Septembrie va aparea ceva revolutionar pe piata internationala. De ce revolutionar? Pentru ca schimba radical modul de operare al afacerilor si va da peste cap multe din industriile actuale.

Aceasta schimbare se numeste GlobalOne.

Ideea GlobalOne este simpla: toti membrii sa castige o parte din profitul companiei, chiar daca nu fac vanzari si nu construiesc echipe ci doar le place idea.

GlobalOne va aduce pe piata mai multe afaceri care vor genera profit pentru membrii. In prima faza vor pornii 5 afaceri online care se vor dezvolta cu ajutorul comunitatii iar 50% din profit va fi distribuit catre membrii.

Exista 3 planuri de compensare prin care membrii vor fi platiti. Vom detalia aceste planuri putin mai tarziu, dar trebuie sa stiti ca aceste planuri se adreseaza atat celor care doresc sa isi completeze venitul lunar cat si celor care doresc sa castige sume din 6 cifre din aceasta afacere.

Ce e important pt dvs. sa stiti este ca cele 5 afaceri vor fi doar inceputul. Membrii vor avea ocazia ca o parte din venitul obtinut din GlobalOne sa il doneze proiectului caritabil, proiect care se arata urias.

Fondurile stranse pentru acest proiect umanitar vor fi folosite pentru a distribuii in regiuniile izolate ale planetei anumite produse care pur si simplu vor schimba calitatea vietii oamenilor din acele zone.

Iata cateva exemple:
  • ce spuneti de un produs foarte putin costisitor din care 1kg poate purifica pana la 400.000 de litri de apa? GlobalOne detine brevetele de inventie pentru un astfel de produs care va fi distribuit in zonele in care apa potabila este o problema (Africa, India, Indonezia).
  • sau ce spuneti de un produs care poate "steriliza" orice rana in decurs de 3 minute de la aplicare? Sunt nenumarate locuri in care medicii trebuie sa opereze in conditii insalubre iar beneficiile aduse de operatie sunt practic anulate de riscul foarte mare de moarte ca urmare a infectiilor secundare. Acest produs inlatura toate aceste probleme. Pulverizat in incapare elimina toate insectele, bacteriile si virusurile si creaza un mediu perfect steril.
  • Ce spuneti de o lotiune de corp care indeparteaza insectele, mai ales tantarii. Nu ii omoare ci ii indeparteaza, fiind un repelent foarte puternic. Acesta va fi folosit in tarile in  care malaria este in floare. Oamenii vor primii aceasta lotiune prin programul umanitar GlobalOne, o vor folosi odata pe zi, nu vor mai fi muscati de tantari si ca urmare va scadea si incidenta malariei si a altor boli transmise pe aceasta cale.
  • Dar ce spuneti de o solutie care prelungeste perioada de pastrare a alimentelor cu 1-2 saptamani. In multe regiuni, fiind foarte greu accesibile, hrana se strica pe perioada transportului. Aceasta solutie va permite alimentelor sa ajunga nealterate la destinatie, scade riscul imbolnavirilor datorita hranei alterate si imbunatateste alimentatia oamenilor din acele zone.
  • Mai e ceva: o apa cu proprietati speciale care permite plantelor sa creasca la intuneric. Aceasta permite plantelor sa creasca pe vapoare, cat timp sunt transportate catre destinatie, iar oamenii din regiuniile izolate vor beneficia asftel de alimente proaspete.
Sunt peste 300 de astfel de produse revolutionare care vor aparea pe piata la un moment dat, dupa aceasta campanie umanitara masiva.

Aceasta campanie umanitara, finantata de GlobalOne si membrii sai, va schimba conditiile de trai in multe regiuni izolate.

Deja exista parteneriate semnate cu majoritate insititutiilor caritabile mari care opereaza in aceste regiuni.

Tot ce GlobalOne va cere de la cei care vor folosi aceste produse in scop caritabil este sa creeze cate un video, o marturie inregistrata cu beneficiile aduse de aceste produse.

Astfel, se vor strange mii si mii de inregistrari care vor sta marturie pentru calitatea si eficienta produselor.

Aceste produse revolutionare vor fi apoi distribuite in magazine. Deja exista parteneriate cu cativa retaileri mari din SUA si vor mai urma si altele pentru ca produsele sa ajung pe rafturile magazinelor.

Pe situl companiei vor fi diponibile videoclipuri care vor arata rezultatele utilizarii produsului iar oamenii vor putea vedea mii de marturii despre acestea. Iar cand cineva care nu este membru GlobalOne si care poate ca nici nu a auzit vreodata de aceasta companie, va cumpara un astfel de produs dintr-un magazin, o parte din profit va merge catre membrii GlobalOne.

În acest mod GlobalOne va schimba semnificativ anumite industrii existente pe piata, prin produsele revolutionare pe care le aduce. Va ajuta la imbunatirea nivelului de trai a milioane de oameni care nu au acces nici macar la resursele de baza prin intermediul campaniei umanitare care se va desfasura incontinuu. Prin modul unic, patentat, de recompensare a membrilor sai, GloblaOne va imbunatatii vietile a milioane de oameni care vor beneficia din profitul firmei.

Dar asta nu e totul! Daca un membru sau oricine altcineva are o idee foarte buna sau a inventat un produs sau serviciu dar nu stie si nici nu are resursele necesare sa scoata inventia pe piata, GlobalOne va ajuta la punerea ei in practica si va creea si promova produsul respectiv, evident daca se dovedeste viabil, cu conditia ca o parte din profit sa mearga catre companie si membrii sai.

In acest mod membrii vor beneficia din toate vanzarile si din toate produsele care se vor vinde de catre firma la nivel mondial.

Aceasta este viziunea GlobalOne. Nu va fi totul disponibil chiar de la inceput dar treptat vom ajunge aici.

Pana acum poate ca va este destul de clar ca vorbim despre un plan serios si care va aduce multe schimbari in bine.

Poate ca acum va puneti intrebarea "De unde stiu ca asa va fi si ca se vor tine de cuvant?"

Haideti sa vedem cine este GlobalOne si ce credibilitate prezinta?
GlobalOne este o companie fondata de Scotty Evans. Echipa lui Scotty Evans este cea care a pus bazele primei reţele wireless in orasul Aspen, Colorado, pe vremea cand acestea erau doar un vis indepartat.

Reteaua creata de ei a fost cea pe baza carora s-au scris regulile pentru retelele de tip WiFi si WiMax. Acesta este doar unul din lucrurile create de ei. Au creat numeroase tehnologii inovatoare, au lansat produse IT pe piata si au initiat numeroase idei revolutionare. Ei au crescut cu inovatia in sange."


UltimatePowerProfits.com (UPP) este un site de pre-lansare a programului Global PowerProfits, al companiei GlobalOne.
http://www. ultimatepowerprofits.com/ divin7

GlobalOne este o companie cu o vasta experienta in tehnologiile de internet, al carei unic proprietar este Scotty Evans.

Situl UPP are rolul de a stabili structura de afiliati pana la lansarea programului Global PowerProfits.

E important ca avem posibilitatea de a ne mobiliza si face inscrieri inca de acum, pentru ca astfel vom fi printre primii din aceasta afacere, iar asta e nemaipomenit.

Intentia GlobalOne este de a construi o afacere durabila, care sa existe si peste 50 de ani, intr-o piata de miliarde de dolari.

Iata ce va fi:

- Compania va genera profit prin intermediul catorva site-uri, printre care si site-ul de licitatii online IGoBidWin.com
- Site-urile de licitatii online sunt unele din cele mai mari generatoare de venituri in segmentul afacerilor online.

- 50% din venitul generat de site-uri va fi impartit intre membrii, in functie de anumite criterii de performanta

- Toti membrii vor fi platiti cel putin o data la fiecare 6 zile. Daca cineva a inscris si alti membrii, numarul de plati creste proportional. Cei care vor avea structuri mari vor fi platiti chiar si de cateva mii sau zeci de mii de ori pe luna.

- Vor exista 5 tipuri de abonamente care vor trebui platite lunar, de 10$, 25$, 50$, 75$ si 100$. Odata cu valoarea abonamentului creste si numarul de plati primite lunar.

In prima faza vor exista 3 programe de recompensare:
Spinfinity Social Profit Pool
GoGlobal Profit Pool
GoToInfinity Wealth Profit Pool

Toate cele 3 programe se vor desfasura in acelasi timp si se vor putea obtine castiguri concomitent din toate 3.

Iata cum vor functiona:

1.Spinfinity:


Spinfinity - pentru a înţelege Spinfinity trebuie să uitaţi ce ştiţi despre planuri de compensare şi să nu încercaţi să îl comparaţi cu niciun alt plan. Nu este asemănător - este mult mai simplu.
  • Acest plan plăteşte de 10 ori pe lună (1st, 4th, 7th, 10th, 13th, 16th, 19th, 22nd, 25th, 28th)
  • Îţi creşti marja de profit pe măsură ce creşte reţeaua ta socială şi aduci alţi prieteni în sistem. Nu vă gândiţi la "downline" şi la structuri de afiliaţi pentru că nu este aşa ceva
  • Rotaţiile Spifinity au loc la fiecare 3 zile (72 de ore), la miezul nopţii după ora EST (Eastern Standard Time). 
  • Prima afacere care va porni şi va genera profit pentru Spinfinity va fi situl IGoBidWin, o platformă de licitaţii la cent. Vor fi disponibile patru tipuri de abonament lunar: de 10$, 25$, 50$, 75$ and 100$. Mai multe detalii veţi putea urmării în webinariile următoare şi în prezentările de afaceri care vor începe din data de 14 August 2012, aşa că urmăriţi secţiune News din biroul virtual Ultimate Power Profits..
Ultimate Power Profits
Spinfinity este un plan de compensare revoluţionar care a "pus pe jar" deja mulţi oameni. În linii mari, toţi membrii sunt plasaţi în linie dreaptă pe baza datei de înregistrare. Aceasta este apoi împărţită în 3 zone. Prima zonă este zona neplătită. Următoarele două sunt zone plătite, mediu şi ridicat. La fiecare trei zile membrii sunt rotiţi iar grupul din zona fără plată este mutat în a doua zonă, plătită mediu. Grupul al doilea este mutat în a treia zonă plătit maxim, iar grupul din a treia zonă este mutat în zona neplătită. 
Este folosit un algoritm care alocă o valoare în dolari fiecărei poziţii, în care poziţiile din vârf ale celui de+al treilea grup sunt cel mai bine plătite. Valoarea plăţilor scade iar cei de la paza celui de-al doilea grup primesc plata cea mai mică. Prin urmare, veţi primi o plată la fiecare 3 zile cu excepţia zilelor în care sunteţi în prima zonă, cea neplătită. Astfel fiecare membru va fi plătit cel puţin de 6 ori pe lună. 
Potenţialul de câştig poate varia foarte mult. Totul depinde de poziţia pe care sunteţi plasat după fiecare rotire. Este posibil ca un membru să se înregistreze cu abonamentul de minim, de 10$, iar la prima rotaţie să ajungă într-o poziţie bine plătită şi să câştige 100$ în acea zi. Fiecare membru va primii 20% bonus de la toti afiliatii pana la a 5-a generaţie. 
Pe scurt, programul Spinfinity va funcţiona astfel:
1. Presupunem că v-aţi înregistrat astăzi. Veţi fi plasat în primul grup (Grupul Violet), grupul neplătit.
2. În următoarele 72 de ore poziţia ta va fi mutată şi vei ajunge în al doilea grup (Grupul Verde), şi veţi fi plătit. 
3. După alte 72 de ore veţi ajunge în al treilea grup (Grupul Albastru), cu plăţile cele mai mari. 
4. După alte 72 de ore va avea loc o nouă rotaţie şi veţi ajunge înapoi în grupul Violet iar procesul se repetă. În acest mod fiecare va fi plăti fără a sponsoriza pe nimeni. Dacă vreţi să fiţi plătit mai mult, înregistraţi câteva persoane şi veţi fi plătit mai mult. 

2.GoGlobal" Profit Pool
Planul GoGlobal Profit Pool este planul de compensare care va necesita cea mai multă muncă, cu toate că nu tr.ebuie să înregistrezi afiliaţi pentru a câştiga. Prin programul GoGlobal, acumulaţi puncte oferind unităţi de licitaţii pe situl IGoBidWin. Pentru fiecare unitate oferită veţi primii 1 punct. De fiecare dată când cineva cumpără puncte de pe situl dvs. si sunt folosite, veţi primii 5 puncte. Dacă nu doriţi să oferiţi unităţi, puteţi cheltui 5 unităţi în "maşina de marketing" a companiei şi aceasta va oferii unităţile în locul dvs. 
La fiecare 3 zile sunteţi plătit în baza punctelor pe care le-aţi acumulat în acea periodă. Prin urmare, la fiecare 3 zile veţi fi plătit pentru punctele acumulate în acea perioadă, şi veţi primii 10 plăţi pe lună din acest program chiar dacă nu sponsorizaţi pe nimeni. La fel ca în cazul Spinfinity, veţi câştiga de asemenea un comision de 20% de la toţi afiliaţii din structura dvs până la a 5-a generaţie.

3."GoToInfinity" Profit Pool
GoToInfinity este partea cea mai simplă a planului de compensare. Este o matrice forţată de 3x10. Nu este necesar să sponsorizaţi oameni în sistem, pentru că puteţi primii oameni de la sponsori şi structura superioară. GoToInfinity plăteşte la fiecare 3 zile, sau de 10 ori pe lună. Ca în cazul celorlalte două planuri, câştigaţi 20% din câştigul afiliaţilor din nivelul 4 a matricei forţate.
Prin urmare, fără să sponsorizaţi membrii, câştigaţi 26 de plăţi pe lună ca afiliat standard. Dacă înregistraţi membrii, veţi primii 26 plăţi suplimentare pentru fiecare membru aflat în primele 5 generaţii din structura dvs. 
REZUMAT
  • Sunt 10 rotatii în fiecare lună.
  • Fiecare membru va ajunge în poziţii plătit de 6 ori pe lună.
  • Un algoritm patentat roteşte fiecare membru la fiecare 72 de ore.
  • Oferind cadou unităţi de licitaţie veţi beneficia de câştig suplimentar.
  • O matrice forţată de 3x10 va face posibil să câştigaţi fără a sponsoriza pe cineva.
  • Dacă creaţi o echipă beneficiaţi de comision de 20% in toate cele trei programe.
3.Cine este Scoty Evans?
Scotty Evans este fondatorul Ultimate Power Profit, un program de tip "profit share" (care împarte profiturile cu membrii) lansat de GlobalOne Companies.
Acesta este un extras din biografia lui Scotty Evans:
"Timp de trei decade Scotty Evans a combinat cunoştiinţele de afaceri şi viziunea de viitor, know-how-ul vizionar în dezvoltarea noilor afaceri şi parteneriatele strategice, a dezvoltat patente şi invenţii, a formulat campanii de marketing de success precum şi o listă întregă de alte realizări. Un adevărat antreprenor din toate puctele de vedere.
Ultima realizare a d-lui Evans este compania GlobalOne Companies. Ca membru al acesteia sunteţi martorii şi participanţii la o schimbare mondială, un mod în care viziunea şi munca în echipă pot inspira şi pot reinventa o întreagă industrie în valoare de mii de miliarde de dolari.  Sunteţi parte a unei schimbări a paradigmei, a modelului de afacere online.
O contribuţie majoră la componenta de software a GlobalOne, dl. Evans este de asemenea inventatorul, creatorul şi proprietarul Spinfinity Software Solutions pentru gestionarea şi supravegherea organizatiilor şi grupurilor de dimensiune foarte mare. 
Dl. Evans este de asemenea implicat activ în finanţarea şi dezvoltarea unei fundaţii inovatoare, Global Humanitarian Charitable Foundation.
Fundaţia a fost înfiinţată pentru a finanţa şi distribuii un sistem revoluţionar de distribuţie a apei, hranei şi energiei (Bio-Eco-ScienceTM) la mai mult de 1 miliard de oameni din toată lumea, de trei ori populaţia Americii, care nu au acces adecvat la aceste necesităţi de bază. Acestă fundaţie îşi propune ca, folosind tehnologiile Bio-Eco-ScienceTM , care sunt moderne, prietenoase cu mediul înconjurător şi aprobate de FDA/EPA/USDA, să rezolve cele mai mari probleme ale acestor necesităţi de bază. Cu ajutorul inovaţiilor Bio-Eco-ScienceTM se va putea prevenii transmiterea unor boli extrem de distructive ca HIV, Gripa aviară, infecţiile cu E.coli, diverse virusuri, mucegaiuri şi bacterii, precum şi alţi agenţi patogeni extrem de periculoşi. 
Fundaţia va furniza peste 20.000 de miliarde de litri de apă purificată în locaţii de pe tot globul în următoarele 12 luni. "


Se prevede a fi o afacere interesanta si  profitabila care nu trebuie ratata
Inscrie-te gratuit  in scurt timp urmeaza  lansarea programului si transmite informatia la prieteni pt a le face un bine

http://www. ultimatepowerprofits.com/ divin7

Dupa apasarea linkului de mai sus se deschide o  pagina  ,dati click pe  "START"(mijloc dreapta)
Dupa inscriere veti primi un email de confirmare Acum va logati cu user si parola alese la inregistrare si studiati siteul Adaugati un card cu care veti face tranzactiile
Cei ce sa-u inscris anterior si cei ce se inscriu acum ,trebuie sa se activeze pana la 10 octombrie Pentru aceasta dati "Click" pe "SUBSCRIBE",alegeti abonamentul(taxa)dorit-vezi sugestii mai jos .Urmati pasii recomandati pentru plata abonamentului  si astfel s-a realizat activarea

Lansarea se va desfăşura în trei faze care vor dura aproximativ 20 de zile.
Faza 1 - Finanţarea contului:
Această fază a început din data de 30 Septembrie ora 12:01am GMT. În următoarele 10 zile, până în 10 Octombrie toti membrii isi vor putea verifica si alimenta contul cu contravaloarea primei luni de abonament.
Vor fi 5 opţiuni de abonament disponibile: 10$, 25$, 50$, 75$ si 100$. Cum alegeti tipul de abonament? Foarte simplu! Fiecare abonament va da dreptul la un anumit nvel de comisioane: la abonamentul de 10$ primiti comisioane doar de la persoanele inscrise direct de dvs., cel de 25$ la comisioane de la directi si indirecti, la 50$ primiti comisioane de la primele 3 nivele iar la 100$ primiti comisioane de la 5 nivele. Daca aveti membrii in structura dvs. pe 5 nivele deja, e indicat sa porniti cu abonamentul de 100$. Daca aveti doar pe 3, porniti cu abonamentul de 50$ iar daca inca nu aveti o echipa, proniti cu cel de 10$.
In faza 1 va fi disponibil acelasi site, ultimatepowerprofits.com in care veti vedea in plus un buton in sectiunea news pentru a selecta si plati abonamentul.
Faza a 2-a - Plata Abonamentului si Primele Comisioane:
}n 10 Octombrie se va face plata pentru abonamente iar conturile vor deveni active. Din acea zi va incepe si plata comisioanelor.
Din 10 Octombrie va fi disponibil programul Elements of Wealth. Elements of Wealth este primul produs comisionabil GlobalOne. Elements of Wealth este un program de educatie financiara in care veti avea ocazia sa aflati lucruri pe care doar 1% din oameni le cunosc. Deoarece foarte multi oameni vor face pentru prima data bani seriosi prin GlobalOne, programul Elements of Wealth vine in intampinarea noastra cu educatie financiara de top.
Adevarul este ca banii nu te fac bogat, ci ideile si cunostiitele tale sunt cele care te fac bogat iar acest program are rolul de a ne imbunatati educatia financiara, adica ideile si cunostiintele.
Conturile vor putea fi accesate tot prin platforma ultimatepowerprofits.com dar acum siteul va arata diferit. Vor fi disponibile o multime de unelte, link-uri personalizate, pagini de intrare, sistem de management al emailurilor, calendar, etc. De asemenea pentru cei care nu au mai lucrat in sisteme online vor fi anumite sectiuni care va vor arata pas cu pas ce trebuie sa faceti.
Dupa ce aceast pas va fi implementat, vom intra in a treia faza.
Faza a 3-a Afaceri Multiple:
În jurul datei de 20 Octombrie sistemul va fi complet functional iar rotatiile vor avea loc la fiecare 72 de ore. Din acel moment, în fiecare lună (cu arpoximaţie) ava apărea un produs sau serviciu nou disponibil membriilor.
După 20 Octombrie siteul ultimatepowerprofits.com va redirectiona către noul site globalonecompanies.com. Vor fi disponibile noi unelte de marketing iar toate sistemele vor fi funcţionale. Diverse unelte pentru vanzari vor fi disponibile în biroul online.
Vor fi disponibile o parte din afaceri, ca de exemplu: Global Travel Agency - agentie de turism internationala, Global Shopping Mall, cateva produse nutritionale, programul Elements of Wealth. În săptămânile următoare acestei date vor apărea şi primele produse bazate pe tehnologia Bio-Science, veti putea cumpara aur si argint la preturi nemaiintalnite. 
De asemenea, va fi un site de muzica si filme prin care veti putea face bani, ceva asemanator Apple Store, dar... avem o "şmecherie" pe care nu o are nimeni in lume, care este exclusiva pentru voi si care il face unic.
Sunt afaceri de multe milioane si chiar miliarde de dolari disponibile pentru noi toti.
De asemenea lucram la un site de socializare care va fi disponibil in luniile urmatoare si care nu va fi doar alt site de socializare, ci va fi ceva diferit de tot ce este pe piata acum iar cand il veti vedea veti fi uimiti, e ceva absolut nou si unic.
Aceastea sunt cele 3 faze. Din 20 Octombrie sistemul va functiona 100% iar treptat vor fi adaugate diverse afaceri care vor genera profit.
Constantin
0721652181


Discover a REAL way to earn money online with a REAL and PROVEN company

                           "If You Don't Advantage Of This Now, You'll Hate Yourself Later!"

                  http://www.sfi4.com/11873988/FREE.

• SFI is now in its 13th successful year on the Internet. In that time, SFI has grown from just one product to multiple subdivisions and 56,173 products and services.
• With 15,862 new affiliates joining weekly, SFI is one of the fastest growing companies of its kind in the world. See the Global Growth Report to see just how fast!
• Since 1998, SFI has paid out MILLIONS of dollars in commissions to affiliates in over 190 countries. In other words, SFI is in virtually every country in the world! And in the process, SFI has become, truly, one of the Internet’s biggest success stories.
• SFI's parent company, Carson Services, Inc., is now in its 26th year of business and is a longtime member of the Better Business Bureau serving southern Nebraska.
• Working with SFI means having the peace of mind of working with a proven, debt-free company with a long, successful track record.
WHAT IS SFI'S SECRET?
WHY has SFI been so successful, while thousands of other would-be competitors have fallen by the wayside over the last 10 years? WHY has SFI become arguably the #1 affiliate program in the world?
We attribute it largely to the unique makeup of our affiliate program—a hybrid sales and marketing system exquisitely powered by the Internet. It probably also has a lot to do with the simple fact that SFI WORKS for so many thousands of people.


5 More Reasons Why SFI ROCKS:

                                            • No purchase requirements...ever!
• Start earning income immediately just by doing simple free actions!
• Fast upfront compensation + great long-term residual income potential!
• Get paid in your country's currency via our Payoneer™ MasterCard, check, PayPal™, or AlertPay™!
• Share in profits from ALL sales at TripleClicks.com each month!

TripleClicks

One of the big reasons for our success is our unique online storefront, TripleClicks is one of the fastest growing and most popular e-commerce sites on the Web today. And as an SFI affiliate, YOU share in its profits because it's YOUR store! With more than 56000 products (and hundreds of new products being added weekly), TripleClicks has something for everyone--and that makes online selling both lucrative and fun! Plus, through our , we've partnered with hundreds of companies from all over the world to provide you with access to exciting, high-profit products and services from right within your own country!

But we've only just begun! Over the next 10 years, explosive worldwide growth is projected for SFI. If you'd like to get onboard and share in our growth and profits — and you're willing to put in the time and effort to build a successful business — we'd love to work with you!

Get started quick, easy, and FREE!
 
There is no cost to become an SFI affiliate, and we provide complete training and all the Websites and marketing tools you'll need to get started, all FREE.
                                     http://www.sfi4.com/11873988/FREE.

joi, 20 septembrie 2012

Transforma un bonus gratuit intr-un venit suplimentar

Profita de lansarea de curand a unui program care ofera pentru o perioada limitata de timp,
un bonus gratuit de $10,cu care poti castiga de luni pana vineri un comision de 2%,iar sambata si duminica 1%
Pentru a primi comision trebuie zilnic sa dai 3 clickuri pt a vedea 3 reclame x20 sec/fiecare
Este un site serios printre primele 500 din lume(494) Iata si datele din www.Alexa.com:
Rank global=1156,   627 in SUA si 402 in Romania;   Reputation=10.637
Ce trebuie facut :
1 Inregistrare aici:
http://www.profitclicking.com/ ?r=Gfjz4LSjVU
2.Logare in cont cu user si parola alese la inregistrare
2 Dupa inregistrare  solicitati  bonusul-cei $10, cu care cumparati 1 pachet de la butonul verde"PURCHASE  AD PACKAGES"(din stanga)
3.Pentru primirea comisionului treb zilnic sa vedeti 3 reclame x20 secunde
Pe la mijlocul paginii sub "MY TRAFFIC STATS" dati click pe "ACT NOW" si vedeti 3 reclame
In dreapta sus apare un ceas si dupa expir. timp apasati "View new Ad" si tot asa pana faceti 3 reclame   Cand castigul acumulat va fi de $10 cumparati o alta pozitie s.a.m.d obtinand in timp un venit cu cost din partea dvs=0

PS Sa nu va mirati de" pomana"-se obisnuieste de unele siteuri ca la lansare ,pt cresterea rapida a nr de participanti sa acorde bonus gratuit Din cei inscrisi vor fi si unii care pt a castiga mai mult vor investi si bani proprii  Asa castiga si siteul ,castiga si partenerul fiind posibil ca acesta sa recomande mai departe afacerea   Totodata oricine se poate convinge personal de functionarea programului  Profitati de acest bonus, oricand el poate fi anulat
Se pot inscrie si alti membri de familie pe acelasi calculator,cu conditia ca fiecare sa aibe adresa proprie de email si un procesor online(Payza sau Egopay),necesar pentru retragerea castigului(cu cat mai multe conturi cu atat si castigul/familie va creste)
Inscrieti-va acum si intre timp pana veti acumula suma minima de retras, veti face un cont Payza sau Egopay(se fac usor si gratuit daca nu aveti),pe www.payza.com;www.egopay.com
urmand instructiunile de acolo Cei care dupa ce se conving personal de functionarea programului pot investi si bani proprii pt un castig mai mare
                 http://www.profitclicking.com/ ?r=Gfjz4LSjVU
Constantin  0721652181